0
AdmiralBet ABA Liga
Miško Ražnatović

Miodrag Misko Raznatovic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IZGLEDA DA JE GOTOVO: Da li je Miško Ražnatović ovim rečima potvrdio da će igrač napustiti Partizan?

Objavljeno: 02.07.24 u 15:57

Partizan će definitivno ostati bez njega

Danilo Anđušić, dosadašnji košarkaš Partizana, naredne sezone će se pridružiti košarkaškom klubu Dubai, potvrdio je njegov agent Miško Ražnatović.

Ražnatović je na društvenoj mreži „X“ podelio zagonetnu poruku, koja je pažljivim posmatračima otkrila Anđušićevu novu destinaciju.

Detaljnim pregledom beogradskog predgrađa, Kovilova, utvrđeno je da nema kamila, ali je uocen jedan šeik – napisao je na društvenoj mreži „X“ Ražnatović.

Košarkaški klub Dubai trenutno radi na formiranju tima i još uvek nema nijednog igrača u svom sastavu. Tim predvodi trener Jurica Golemac, koji je nedavno potpisao ugovor sa klubom.

Prema trenutnim informacijama, klub iz Dubaija će sledeće sezone igrati u regionalnoj ABA ligi, dok će na evropske takmičenja morati da sačeka.

Tokom prošle sezone, Anđušić je u ABA ligi beležio prosečno 9,3 poena, 1,3 skoka i jednu asistenciju po utakmici.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter