6
EURO 2024

FOTO: Screenshot

DA LI JE RADE BOGDANOVIĆ INDIREKTNO OPET UDARIO NA SERGEJA?! Evo šta je sada poručio svim fudbalerima koji ne igraju u Evropi!

Objavljeno: 02.07.24 u 23:02

Jasan je bio Sarajlija.

Turska je u poslednjem meču osmine finala ovogodišnjeg Evropskog prvenstva savladala rezultatom 1:2 Austriju, pa tako obezbedila plasman u novo četvrtfinale ovog takmičenja.

Jedan od igrača utakmice bio je Merih Demiral, koji je dvostruki strelac za Turke. U to ime, Rade Bogdanović je imao kratak komentar.
Ja bih da se izvinim svima što sam pričao neistinu, a to je da su igrači iz saudijske lige za bacanje. Večeras se videlo da zaista nije bitno gde i da li tamo igrate ako imate srce i volite svoju zemlju. Demiral je večeras dao dva gola, pokupio sve što je mogao, za razliku od kolega iz lige – rekao je Bogdanović na RTS-u.
Deluje da je ovo direktni osvrt na Sergeja Milinkovića-Savića koji je odigrao prošli turnir sa borbenošću ispod svakog nivoa.
46
1

6 Komentara

  1. Ko da je Sergej igrao borbenije dok je biou Evropi,ajde molim vas nikad se nije posteno oznojio.Muslin je njega odmah procitao pa dobio otkaz.

    1
    0
    Odgovori
  2. Odstranite ovaj čir sa ekrana hirurški zvani Rade Bogdanović. Ko je zapravo ovaj miš od čoveka i koju on ulogu vrši.

    1
    5
    Odgovori
  3. Ima li ovaj pametnija posla. De čoveče vataj se kopanja bašte, Mani se pametovanja. Treba ljudi sa konkretnim potezima a ne bla bla komentatori.

    0
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter