2
Domaći fudbal

Mihajlo Cvetkovic celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Cukaricki v Mladost Lucani at stadium FK CUkaricki on December 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CVETKOVIĆ I ZVEZDA? Evo šta je odlučio mladi fudbaler!

Objavljeno: 02.07.24 u 13:55

Jedan je od najvećih talenata u državi.

Crvena zvezda bila je na korak od dovođenja Mihajla Cvetkovića u svoje redove. Ipak, mladi centarfor odlučio je da ostane u redovima ‘Brđana’, potvrdio je Matijašević:

Najgore je kad nedostaje taj potpis. Mihajlo Cvetković je dobar momak, dobar igrač, dobro dete. Njegova i želja porodice je da ostane ovde do januara kad puni 18 godina, a potom ćemo videti. Da li Zvezda, da li Evropa, da li nešto treće. Samo da je zdrav, to je najbitnije. Već je imao dve šanse protiv Celja, krenuće, polako – izjavio je Matijašević.

Cvetković je zaista pravu afirmaciju stekao na Banovom brdu, gde razvija svoj raskošan talenat.

 

1
3

2 Komentara

  1. Mladi fudbaler srpskog porekla ako ode u ovo lutkarsko pozorište, gde je upravnik drug Terzić, napraviće najlošiji potez u karijeri! Primeri Kabića i Sremčevića, uz mlade igrače Zvezde Kneževića, Šljivića i Maksimovića, to najbolje potvrđuju! Lutkarsko pozorište i marionete u njemu (Mrkela i Milojević) igraju kako Drug Terzić povlači konce. Da bi se oslobodili pogubnog Zvezdinog bermudskog trougla, mladi fudbaleri treba svi da odu iz Zvezde, jer oni Zvezdi ne trebaju. Zvezda ima strašne afričke „kapitalce“, sa kojima smo jesenas osvojili ZADNJE 32. mesto, u svim grupnim fazama u LŠ! „Napred u nove poraze“(Vlada Bulatović-Vib)!

    2
    0
    Odgovori
    • Najbolje je da ode u januaru u Evropu ,pa za maximun 2 godine ,ajde ti sinko kuci pa uci kako se igra u Evropi. Najviše fudbalera u Zvezdi ,Partizanu,Vojvodina i TSCu su povratnici iz Evrope ,najveće pojačanje za neki klub u Srbijj je vraćanje nase „dece“ iz Evrope,zine dupe tati i mami za pare ,a koliko on stvarno zna i vredi nije važno.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter