1
Košarka

Kemba Walker, #15 of AS Monaco and Mike James, #55 of AS Monaco celebrate during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and AS Monaco at Stark Arena on October 18, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

AMERIČKA SUPERZVEZDA OTIŠLA U NEOČEKIVANU PENZIJU: Mnogi su mislili da će se tek o njemu pričati, a objavio je kraj!

Objavljeno: 02.07.24 u 23:42

Kraj karijere poznatog košarkaša.

Kemba Voker, imao je sjajnu NBA karijeru, ali su povrede ipak uticale da se prošle godine preseli u Monako, a potom sada i iznenada završi svoje igračke dane.

Plejmejker se obratio svojim pratiocima snažnom porukom.

– Želeo bih da počnem tako što ću se zahvaliti Bogu za sve što mi je dao. Košarka je za mene udarila više nego što sam mogao da zamislim i zagvalan sam za neverovatan put koji sam imao. Sa tim u vezi, ovde sam da podelim sa vama vest da se povlačim iz košarke. Ovo je sve bio san. Kada pogledam unazad, i dalje ne mogu da verujem kakve sam stvari ostvario u karijeri. Znam da ne bih sve ovo mogao da postignem bez neverovatne podrške sistema oko mene. Imam toliko ljudi kojima moram da se zahvalim – mojoj mami, tati, celoj porodici, saigračima, koji su postali moja porodica i trenerima koji su verovali u mene i izvukli ono najbolje. Košarka će zauvek biti deo mog života, tako da ovo nije doviđenja. Uzbuđen sam zbog onog što sledi – napisao je Kemba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter