0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

VAŽNE VESTI SA MARAKANE: Zvezda u utorak putuje za Rusiju, na spisku i novo pojačanje!

Objavljeno: 01.07.24 u 14:08

Zvezdu čekaju ključne pripreme pred novu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde uskoro će otputovati u Rusiju, gde će učestvovati na turniru prijateljstva u Sankt Peterburgu. Tim će se okupiti sutra uveče, osim igrača koji su nastupali za reprezentaciju Srbije. Uroš Spajić, Srđan Mijailović i Nemanja Stojić dobiće produženi odmor.

Crveno-beli su nedavno završili prvi deo priprema na Zlatiboru i vratili se u Beograd, gde su imali nekoliko slobodnih dana. Trenutno su u intenzivnim treninzima, a sutra će trenirati popodne, nakon čega će se ukrcati na avion za Rusiju.

Nekoliko igrača, koji nisu prisustvovali prvom delu priprema, sada su se pridružili timu. Među njima su golman Omri Glazer, štoper Naser Điga, vezisti Gelor Kanga i Inbeom Hvang, kao i novajlija Puma Rodrigez i napadač Šerif Endijaje. Svi su se vratili iz reprezentativnih obaveza i spremni su za nove izazove.

Kako saznaje „Informer“ iz pouzdanih izvora, svi će putovati sutra uveče u Rusiju.

Svi su se vratili, neko ranije, neko kasnije, ali sada su ti, priključeni su treninzima i putovaće na turnir. Krilni napadač Puma Rodrigez povredio je rame, ali može da trči, radi, čak i laganije trenira, tako da je realno da ide sa saigračima, oseti kako izgleda rad sa trenerom Vladanom Milojevićem u dobro upozn saigrače. Pitanje je hoće li moći da igra utakmice – objašnjava izvor „Informera“.

Do večeras će biti poznato koliko dana odmora će dobiti reprezentativci koji su nastupali na Evropskom prvenstvu sa Srbijom. Neće svi dobiti isti broj dana odmora, pa se očekuje da će Uroš Spajić biti slobodan do 5. jula, dok će Nemanja Stojić imati nešto kraći odmor, a Srđan Mijailović će možda odmah nastaviti sa ekipom, iako još ništa nije precizirano.

Crvena zvezda će u Sankt Peterburgu ostati do 13. jula i odigrati tri utakmice protiv Taljaresa, Sočija i Zenita.

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter