0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/RTS

RADE BOGDANOVIĆ ISMEVAO FRANCUZE: „Izgubio sam sat i po života gledajući ovu utakmicu“

Objavljeno: 01.07.24 u 21:21

Očekivali smo veliki spektakl, a gledali nešto mnogo manje od toga

Fudbaleri Francuske su se plasirali u četvrtfinale Evropskog prvenstva nakon tesne pobede nad Belgijom rezultatom 1:0. Utakmica nije pružila mnogo uzbuđenja, ocenio je stručni konsultant RTS-a, Rade Bogdanović. On je izrazio razočaranje izvedbom Francuske, ističući da je meč bio manje dinamičan i atraktivan za navijače.

Možda su po klasi reprezentacija koje su imali od ranije, ali realno, izgubio sam sat i po života gledajući ovu utakmicu. Juče Englezi, sad ovo danas. Nema uzbuđenja, dosta kalkulacija, duela – komentarisao je Bogdanović.

Upoređujući ih sa ekipom Nemačke, koju smatra najpoštenijom reprezentacijom, Bogdanović je istakao da iako su Francuzi sigurni i dominantni u fizičkom i tehničkom smislu, navijači ipak očekuju više od tima koji nosi državni grb sa petlom na dresu.

Ja razumem da je ovo četvrta utakmica i da su došli sa završnih prvenstava. Ali taj državni grb, taj petao na dresu, nekako se traži više – zaključio je Bogdanović.

25
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter