0
Domaći fudbal
Aleksandar Stanojević

head coach Aleksandar Stanojevic during start of preparation for the new season pocetak priprema za novu sezonu Mozzart Super Liga 2024/2025 at stadium FK Teleoptik on June 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PREOKRET U HUMSKOJ: Stanojević će po svaku cenu pokušati da ga sačuva u Partizanu, ali biće teško!

Objavljeno: 01.07.24 u 15:43

Partizan bi mogao da ostane bez mlade nade

Aleksandar Stanojević, po povratku u Partizan, izjavio je da je svestan da će neki igrači morati da napuste klub kako bi se obezbedila potrebna finansijska sredstva. Ova situacija je realnost za sve srpske klubove, uključujući i Partizan i Crvenu zvezdu.

Stanojević je pažljivo analizirao igrački kadar koji je zatekao po dolasku i pružio priliku nekim igračima koji su kod njegovog prethodnika Igora Duljaja bili zapostavljeni. Među njima se posebno istakao Natan de Medina, koji je postao favorit za poziciju desnog beka.

Još jedan igrač koji je impresionirao Stanojevića svojim zalaganjem i ponašanjem je mladi napadač Samed Baždar. Stanojević je izrazio veliko zadovoljstvo Baždarovim kvalitetima. Iako su postojale velike šanse da Baždar ne otputuje sa ekipom u Moskvu, što bi značilo da je blizu transfera, on će ipak biti na spisku putnika za Rusiju. Stanojević se nada da će Baždar ostati duže u Humskoj.

Ipak, to se čini kao težak zadatak jer je Baždar već duže vreme na meti drugih klubova. Prema informacijama, trenutno je jedina konkretna ponuda na stolu ona od Lacija.

24
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter