0
EURO 2024

reprezentacija trening 1.6.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

POZNATA JE CIFRA: Evo koliko je koštao let reprezentacije Srbije u Nemačku kontroverznim avionom!

Objavljeno: 01.07.24 u 10:20

Samo jedan u nizu velikih problema!

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je svoje učešće na EURO 2024 na razočaravajući način, zaključivši takmičenje kao poslednja u grupi C.

Ovaj neuspeh je prouzrokovao brojne kontroverze, među kojima se ističe incident sa iznajmljenim avionom za putovanje u Nemačku, na kojem je bila istaknuta zastava Hrvatske.

Ovaj skandal, koji je otkriven nakon što su Orlovi eliminisani, izazvao je izuzetnu nelagodu i nezadovoljstvo kod visokih zvaničnika, uključujući i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Predsednica Skupštine Ana Brnabić izjavila je gostujući na „TV Happy“ da je predsednik bio duboko razočaran zbog prisustva šahovnice na avionu prilikom njegovog susreta sa fudbalerima pred put.

Kako saznaje „Telegraf“ ,ovaj incident, zajedno sa visokim troškovima čarter leta koji je iznosio 48.500 evra za jedan smer od Beograda do Minhena.

Nakon serije loših rezultata na poslednjim velikim takmičenjima, očekuju se značajne promene u FSS, uključujući moguće smene na svim nivoima, od rukovodstva Saveza do trenerskog tima predvođenog Draganom Stojkovićem Piksijem. Sednica Izvršnog odbora FSS zakazana je za kraj naredne nedelje, gde se očekuje da će biti formalizovane odluke o budućnosti Saveza i planovima za reorganizaciju.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter