3
Domaći fudbal

Marko Marin (L) Dragisa Binic (C) and Zvezdan terzic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Javor Ivanjica and Crvena zvezda at stadium kraj Moravice on March 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NE USPEVA DA ZADRŽI VELIKE TALENTE: Zvezda otela crno-belima dva vrlo perspektivna igrača!

Objavljeno: 01.07.24 u 08:57

Trebalo bi klub iz Humske da se zapita, zašto se to dešava.

Crvena Zvezda je uspela da „otme“ dvojicu talentovanih igrača iz Partizana, čime je dodatno pojačala svoje mlađe kategorije. Filip Lazović i Uroš Kikić, obećavajući napadači rođeni 2010. godine, potpisali su ugovor sa crveno-belima nakon što su iskoristili priliku nastalu u nezavidnoj situaciji u Humskoj.

Lazović, koji je čak nosio kapitensku traku Partizana u Ligi mlađih pionira i postigao šest golova, zajedno sa Kikićem, koji je dao osam, predstavljaće značajno pojačanje za ekipu pod vođstvom trenera Slaviše Šuše. Odlazak ove dvojice mladih talenata iz redova Partizana predstavlja još jedan udarac za ovaj klub, koji se suočava sa izazovima u zadržavanju najperspektivnijih igrača.

Pored toga, Partizan je i van terena doživeo neuspeh, budući da nije uspeo da ponudi dovoljno privlačne uslove svojim mladim talentima kako bi ih zadržao van dohvata večitog rivala.

Što se tiče prvog tima, predstoje velike promene sa dolaskom novog trenera Aleksandra Stanojevića, dok su već stigli pojačanja poput Đorđa Jovanovića iz Bazela, Nihada Mujakića iz Ankaragučua, Kervina Arijage iz Minesote i Zubairua Ibrahima iz Jedinstva sa Uba.

Očekuje se da će ova nova imena uneti svežinu i konkurenciju u ekipu dok se pripremaju za nadolazeću sezonu.

 

 

18
15

3 Komentara

  1. U Partizanu niko cuo za njih kao talente.. Takvih i kao onaj Popovic sto je presao pre nedelju dana i isu clanovi prvog tima svog godista….

    0
    3
    Odgovori
    • Ovo je čisti kriminal. Koliko je zvezda platila roditeljima dece od 14 i 16 godina. U normalnoj zemlji za ovo se ide u zatvor. Ali dr Terzić može da radi šta hoće kad iza njega stoji Vučić.

      3
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter