0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X

OVOME NIJE MESTO NA SPORTSKIM MANIFESTACIJAMA: Navijač koristio narkotike na sred utakmice na EURU! (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.24 u 11:46

Sramota!

Engleska je uspela da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Nemačkoj nakon što je usled velikog preokreta pobedila Slovačku.

Džud Belingem je u petom minutu nadoknade vremena izjednačio rezultat spektakularnim golom makazicama, dok je Hari Kejn u produžetku doneo pobedu.

Mnogi navijači nisu prisustvovali ovim trenucima na stadionu Šalkea, jer su ranije napustili tribine. Međutim, bilo je i onih koji su slavili do ekstrema, od kojih je jedan navijač Engleske postao viralan na društvenim mrežama zbog snimka na kojem konzumira kokain usred slavlja. Ovaj incident je još jedan pokazatelj propusta u organizaciji turnira.

Trenutno nema informacija o pokretanju policijske istrage protiv navijača koji je uneo drogu na stadion, ali se postavlja pitanje o efikasnosti kontrola na ulazima, s obzirom na to da je takav incident mogao da se dogodi i da bude prikazan uživo.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter