2
Evroliga

Codi Miller-Mcintyre, #10 of Baskonia Vitoria-Gasteiz, Markus Howard, #0 of Baskonia Vitoria-Gasteiz and Chima Moneke, #95 of Baskonia Vitoria-Gasteiz during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE GENERALNI MENADŽER BASKONIJE: Poznato pod kojim uslovima Moneke može u Partizan!

Objavljeno: 01.07.24 u 13:50

Grobarima se ovo neće svideti.

Navijači Partizana čitavog leta u redove svog voljenog tima prizivaju dolazak Čime Monekea. Ipak, konkretnijih informacija osim da se Paartizan raspitivao nije bilo.

Na osnovu onoga što pišu španski mediji, Čima ima klauzulu u ugovoru tešku 1.5 miliona evra, što je u ovom momentu puno za Partizan.

Kodi i Moneke imaju ugovore i za sledeću sezonu. Ali, kao i u svim ugovorima, postoje izlazne klauzule i druge situacije. Volelo bismo da nastavimo saradnju sa njima, nalazimo se u periodu razgovora i pregovora sa njima. To mora da bude nečujni rad, ali smo veoma ambiciozni – reči su Filiksa Fernandeza, koji je generalni menadžer Baskonije.

8
19

2 Komentara

  1. Toliko su slepci da nemaju te pare? Sta hoce sve dzabe e pa opet ce propasti kao nekada 2015 sto jesu. Imaju budzet 20 miliona evra a zale pare. A Covic je lopov i bandit jos plus mu VUCIC pomaze i zato Zvezda moze da kupi skupa pojacanja. A Naroda podmicuje da ga vole. Neke Partizan pregovara da spuste cenu ili neka dodje na pozajmicu ili neka daju 800 000 evra plus procente.Ivan Tomic bi se borio za Monekeu dok ga ne bi doveo A Moca Vukotic odmah bi ga doveo ako sto je Milka Djurovskog,Srecka Kataneca, i Fadilja Vokrija. Ivan Tomic je doveo mnoge igrace, Pregovarajte dalje nadjite zajednicki jezik kao sto se Stanojevic bori za Djakovca,Ako zelite da osvojite ABA ligu i Evroligu platitite ,Dovedite u srpske igrace malo Beslaca i jos neke iz Mege FMP i tako

    0
    0
    Odgovori
  2. Klauzula za Milera Mc Intajera 600 000 evra a za Čime Monekea 1 500 000 evra..Koja srpska demagogija i ciganluk?.. Zar je Moneke 2,5 puta veci kapacitet od Mc Intajera? I sad ako Codi dodje u CZ bice to za 350 000 evra, jer je Čovic koristio poznanstvo sa predsednikom Baskonije…

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter