0
Domaći fudbal
Jung Vu Seol

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVI KOREJAC NA MARAKANI: Crvena zvezda zvanično predstavila beka! (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.24 u 14:42

Zvezda sutra putuje na pripreme u Rusiju

Crvena zvezda je danas predstavila svoje novo pojačanje na bekovskim pozicijama, južnokorejskog reprezentativca Junga Vu Seola. Seol je potpisao četvorogodišnji ugovor i pridružio se svom sunarodniku In-Beomu Hvangu, koji je bio najbolji fudbaler Crvene zvezde prošle sezone.

Novi igrač Zvezde će nositi dres sa brojem 66. Na zvaničnoj promociji koja se održala u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ u 14 sati, Seol je izrazio zadovoljstvo dolaskom u Beograd i uzbuđenje zbog igranja u crveno-belom dresu.

Srećan sam što sam ovde, ovo je veliki klub i uzbuđen sam, Daću sve od sebe da se spremim za novu sezonu i pokažem u najboljem svetlu. Ne mislim da sam posebam igrač, ali sam ozbiljan, imam strast i dajem sve od sebe. Dajem dobru energiju timu. Kad je u pitanju broj 66, moj otac je rođen 1966. godine. Oduvek sam nosio taj broj i zato sam pitao Hvanga da mi da ovaj broj. Teško je bilo da ga ubedim, ali je na kraju pristao. Znam da je on nosio ovaj broj s uspehom i nadam se da ću nastaviti tim putem – rekao je Seol i dodao:

Hvanga sam pitao dosta o Zvezdi i imam dosta informacija o klubu. Što se tiče atmosfere, već znam kakvu navijači prave. Znam da je derbi jako bitan i koliko su strastveni mečevi protiv Partizana. Nekada može da bude malo i zastrašujuća. Možda ću pred tu utakmicu imati malu tremu, ali se nadam da će sve proći u najboljem redu.

Sa ovim transferom, Crvena zvezda je rešila važno pitanje na bekovskim pozicijama i dodatno ojačala svoj tim pred nadolazeće izazove.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter