1
Domaći fudbal
Bibars Natho, Svetozar Marković

from left Slobodan Urosevic, Bibras Natkho Natcho, Svetozar Markovic, Aleksandar Lutovac during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NATHO I MARKOVIĆ VERUJU U OVAJ PARTIZAN: „Ovo je idealna priprema za kvalifikacije za LŠ!“

Objavljeno: 01.07.24 u 17:58

Partizan čeka ozbiljan izazov u ruskoj prestonici

Fudbaleri Partizana su danas krenuli na put ka Rusiji gde će nastaviti pripreme za predstojeću sezonu. Destinacija im je Moskva, gde će boraviti do 10. jula i učestvovati na turniru nazvanom „Bratski kup“.

Tokom boravka u ruskoj prestonici, crno-beli će se suočiti sa izazovima protiv Dinama, CSKA i Lokomotive, pružajući im odličnu priliku za završne pripreme pred početak takmičarske sezone.

Svetozar Marković istakao je važnost ovakvih utakmica za tim.

Posle napornih treninga koji smo imali u Beogradu i Sloveniji, počinje deo gde ćemo moći da sprovedemo sve ono što smo radili u prethodnih nekoliko nedelja. Važno je što igramo sa jakim ekipama poput CSKA i Dinama iz Moskve, jer nam je to idealna priprema za kvalifikacije za Ligu šampiona. Čuo sam da će sam „Bratski kup“ biti sjajno organizovan i radujem se velikom broju navijača iz naše zemlje, regiona i Rusije.

Bibras Natho takođe deli optimizam pred nadolazeći turnir.

– Biće sigurno dobar turnir. Za nas je veoma važno da igramo protiv dobrih timova jer za manje od dvadeset dana nam počinje liga, a zatim i evropska takmičenja. Potrebna nam je dobra priprema! Naporno treniramo, ali su nam potrebne i dobre utakmice, da vidimo gde smo, da imamo minutažu u utakmicama. Za mene lično je veoma lepo što ću se vratiti u grad u kome sam živeo četiri godine, gde je i moj sin rođen i naravno da igram protiv svog bivšeg kluba. Nadam se da će to biti 10 lepih dana, uz dobar fudbal i dobre utakmice za nas iz kojih ćemo izaći jači i spemni za sezonu koja nam predstoji.

10
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter