0
ATP

FOTO: Wimbledon

LEGENDA OTPISALA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Više ga ne vidi kao faktor u završnici slemova!

Objavljeno: 01.07.24 u 21:32

Smatra ga najvećim, ali isto i da je njegovo vreme prošlo.

Mats Vilander, govorio je kao konsultant o tome kako je finale Vimbldona između Janika Sinera i Karlosa Alkaraza nemoguće samo zbog žreba, te da je Novak Đoković, indirektno, već bivši vladar tenisa.

– Žao mi je zbog nemogućnosti finala između karlosa Alkaraza i Janika – istakao je on i dodao:

– Jako bih voleo da imamo mogućnost  finala između Karlosa Alkaraza i Janika Sinera! Doživeo bih dvonedeljno takmičenje sa još većim entuzijazmom da nisu bili u istoj polovini žreba. Uopšte ne kažem da Novak Đoković neće biti na visini zadatka, kao drugi nosilac, ali on ima 37 godina i upravo je operisao koleno. U tim godinama, tri dana mogu biti značajna kao tri meseca. Sve može da se dogodi.

– Već smo videli duel Alkaraz-Sinera na Grand slamovima, ali ne u finalu, i došli smo do faze kada nam to treba. Jer svi znamo da sada imamo dve super zvezde koje će se dugo osećati želju da pobeđuju. U stvari, da smo imali finale Vimbldona 2024 između njih dvojice, imalo bi, po mom mišljenju, istu istorijsku važnost kao Federer-Nadal finala 2007. i 2008. godine ili Mekinro-Borg finala iz 1980. i 1981. godine. Nalazimo se na prelomnoj tački.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter