0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Printscreen/Twitter

KAKO BI OVO IZGLEDALO?: Jokić i dva velika NBA imena u Denveru!

Objavljeno: 01.07.24 u 08:40

Morao bi da se zna neki red!

Američki košarkaš Rasel Vestbruk sada je slobodan agent nakon što je okončao svoj angažman sa Los Anđeles Klipersima.

Početak letnjeg perioda u NBA ligi donosi brojne zanimljive poteze među slobodnim agentima. Nedavno su iz Denver Nagetsa otišli Kentavijus Kaldvel-Poup i Redži Džekson, a tim se priprema za potencijalne nove akvizicije.

Ime koje se često spominje kao opcija je Vasilije Micić, dok je situacija oko Kleja Tompsona promenljiva. Iako je doživeo povrede, Tompson je četvorostruki NBA šampion i petostruki Ol-star igrač, jedan od najboljih šutera u novijoj istoriji lige koji bi mogao doprineti timu čak i s klupe.

Međutim, još uzbudljivija vest je ta da se Nagetsi interesuju za Rasela Vestbruka. Iako se činilo da će ostati u LA Klipersima za 4.000.000 dolara, iznenađujuća informacija govori da bi mogao da završi u Koloradu, s obzirom na finansijsku mogućnost kluba. Klipersi razmatraju mogućnost trejda, što bi moglo biti rešenje koje odgovara svim stranama.

Što se tiče moguće saradnje sa Nikolom Jokićem, teško je predvideti kako bi se njihov odnos razvio s obzirom na Vestbrukov stil igre koji često zahteva mnogo lopti. Ipak, Jokić je prošle sezone pokazao veću prilagodljivost, što bi moglo olakšati integraciju novog igrača u tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter