4
Evroliga
Luka Vildoza

Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HOĆE LI VILDOZA U PARTIZAN? Nove informacije otkrivaju da li će bivši bek Crvene zvezde u Humsku!

Objavljeno: 01.07.24 u 17:44

Vildoza je navodno bio na radaru Partizana

Luka Vildoza napušta redove Panatinaikosa i već je pronašao novi klub. Prema informacijama koje prenosi grčki „SDNA“, argentinski plejmejker raskinuo je ugovor sa grčkim timom sporazumno i postaće slobodan agent.

Glavni favorit za njegov potpis je Olimpijakos, što bi značilo da će preći rivalu nakon uspešnog perioda u Evroligi.

Vildoza je nedavno boravio u Beogradu sa svojom devojkom Milicom Tasić, što je podstaklo spekulacije o mogućem angažmanu u srpskoj prestonici.

Iako su se pojavile želje navijača Crvene zvezde da ga vide u njihovom timu, Vildoza je bio povezan i sa Partizanom, gde ga navodno traži legendarni trener Željko Obradović.

Argentinski plejmejker je tokom vremena provedenog u Panatinaikosu bio deo tima vrednog 1,8 miliona evra godišnje, ali zbog velike konkurencije na poziciji nije uspeo da se nametne kao ključni igrač.

9
5

4 Komentara

  1. Ni jedan igrac fmp-a nije dorastao instituciji Partizana. Hvala lepo, svako sa svojom rasom i herojima (sa kosova ili aboliranim funkcionerima)

    1
    2
    Odgovori
  2. Pretpotavljam da je novinar koji uporno unosi zabunu pisanjem o Vildozi i Partizanu neka kombinacija zlobe i bede koje poseduju njegovi šefovi Čović i Terzić.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter