13
Evroliga

from left Danilo Andjusic, Ioannis Papapetrou, Dante Exum, Kevin Punter, Balsa Koprivica, Savo Drezgic, Yam Madar and James Nunnally during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Game 3 match between Partizan and Cedevita Olimpija at Stark Arena on June 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HOĆE LI PARTIZAN IMATI SRPSKE IGRAČE U ROSTERU? Na pomolu još jedan odlazak!

Objavljeno: 01.07.24 u 12:42

Nema sumnje da bi značio Partizanu, uzimajući u obzir deficit domaćih igrača u redovima ‘crno-belih’.

Partizan je potpuno rekonstruisao svoj sastav u odnosu na prošlu sezonu. Nakon odlazaka Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Frenka Kaminskog, PiDžej Doužera i Alena Smailagića, ‘crno-beli’ bi mogli da ostanu i bez Anđušića.

U ovom trenutku sjajni šuter nema predstavu kakva je njegova budućnost u Partizanu:

Još ne znam da li ostajem. Ni ovamo ni tamo i dalje – reči su krilnog košarkaša Partizana.

Partizan se okrenuo stranim pojačanjima za narednu sezonu, što bi mogao da bude problem kada su Kup Radivoja Koraća i Košarkaška liga Srbije u pitanju.

44
10

13 Komentara

  1. Ostoja i Zeljko su rekli da prave jaci tim radi napada na sve trofeje, a to znaci da Avramovic, Jaramaz, Trifunovic,.. ostaju, da nisu zeleli da puste Smailagica, i da je realno da Andjusic ode.. Eventualno dovodjenje Lakica, Nakica, Barne i Beslaca je dokaz da se pravi tim i za srpska takmicenja… Ne bi me iznenadilo da dodju Lucic i Pokuševski.

    2
    6
    Odgovori
    • Treća zvezdina zvezda je franjevac od oca Vjekoslava i dede Alojzija. Da li je to poznato Musavi? Ko je Srpsku reprezentaciju odveo na Euro u Hrvatskom avionu. Džajić, Piksi, Šurbatović, Nedimović i ostali stubovi Srpstva.

      14
      4
      Odgovori
    • Zagrebački tim je za one koji i nisu tim odnosno jesi samo iz predgrađa jer teško je navijati za konzerve ili limenke a misliti da je to Zvezda

      9
      3
      Odgovori
  2. Kakav je to problem?
    Pa jednostavno neće igrati domaće prvenstvo i kup..
    Partizai je sveta krava u ovom post-komuljarskom sistemu i dozvoljeno mu je da radi šta god poželi..

    6
    10
    Odgovori
    • .Partizan je potpuni krah…Ovo što Partizan ovo jludi nema veze sa vezom…Ljudi moji moji grobari osvrne te se i malo pocledajte realnost…Ma zašto svi odlaze bez obeštacenja…Jebiga moramo to malo i svatiti…Svi odlaze n
      Jer sigurno nisu bi adekvatno placeni…Evo sad i Avramovic …Kaboklo je vec to rekao…Svi oni šute jer su vec otišli…Ku em se svim i svacim da sa grobar ali ako treba pljuvacu po nekim ljudima0

      3
      4
      Odgovori
    • Misliš to što je dozvoljeno pudli da ima 2 fmpa u istom rangu takmičenja. Da svako takmičenje tim fmpa iz Pionira ima 4 boda upisana pre nego što je takmičenje i počelo. Jer si na to mislio. Ovi iz Pionira kad su domaćini igraju u dresovima a ovi iz železnika navuku markere, U železniku je obratno.samo se pobednik uvek u zna i pre nego što je utakmica počela

      5
      4
      Odgovori
      • Treća zvezdina zvezda je franjevac od oca Vjekoslava i dede Alojzija. Da li je to poznato Musavi? Ko je Srpsku reprezentaciju odveo na Euro u Hrvatskom avionu. Džajić, Piksi, Šurbatović, Nedimović i ostali stubovi Srpstva.

        6
        1
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter