0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X

DEKLAN RAJS TOTALNO POLUDEO: Jedan od najboljih veznjaka na svetu nasrnuo na selektora Slovačke i gnusno ga uvredio! (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.24 u 09:37

Ne ide da vrhunski sportista daje ovakav primer.

Utakmica između Engleske i Slovačke je bila izrazito dramatična, a ništa manje uzbudljivo nije bilo ni nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Gordi Albion trijumfovao je sa 2:1 u osmini finala Evropskog prvenstva, zahvaljujući izvanrednim golovima Džuda Belingema i Harija Kejna.

Belingem je postigao gol za izjednačenje u petom minutu nadoknade regularnog dela, dok je Kejn u prvom minutu produžetka zapečatio sudbinu Slovačke svojim pogotkom.

Slovačka je doživela pravu dramu, budući da ju je samo nekoliko sekundi delilo od prolaska dalje i susreta sa Švajcarskom.

Nažalost, Slovaci nisu izdržali, iako su tokom produžetaka imali svoje prilike da barem izbore penal-seriju. Engleska je, očekivano, činila sve što je u njenoj moći da uspori igru u dodatnih 30 minuta, što je izazvalo vidno negodovanje selektora Slovačke, Frančeska Kalcone.

Kalcona je nakon utakmice pristupio turskom sudiji Halilu Umutu Meleru da iznese svoje nezadovoljstvo, ali umesto toga naišao je na Deklana Rajsa.

Sukob je započeo kada je Kalcona energično odgurnuo veznjaka Arsenala, što je izazvalo oštru reakciju Rajsa, koji mu je prigovorio:

– Ućuti, pi*ko ćelava.


Rajsa su na sreću obuzdali njegovi saigrači, pre svih Ezri Konsa i Ajvan Toni, koji su ga uspešno smirili.

Kalcona je na konferenciji za medije pokušao da objasni celu situaciju.

Morao sam da razgovaram sa sudijom, ali on nije hteo da ode – nastavio je.

Na kraju se izvinio i sve je bilo u redu. Nisam bio zadovoljan načinom na koji je engleski tim trošio vreme, ali nažalost, nisu kažnjeni – dodao je Kalcona.

Osvrnuo se i na samu utakmicu, ističući da je njegov tim imao šanse za pobedu.

Veliko je razočaranje, ali osećam i ponos. Skoro smo pobedili ekipu svetskog kalibra. Trudili smo se, napredovali. Nažalost, nije nam uspelo – zaključio je trener slovačke reprezentacije.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter