1
EURO 2024

(191120) -- BRUSSELS, Nov. 20, 2019 (Xinhua) -- Kevin De Bruyne of Belgium competes during a UEFA Euro 2020 group I qualifying match between Belgium and Cyprus in Brussels, Belgium, Nov. 19, 2019. (Xinhua/Zhang Cheng)

DE BRUJNE BESNEO NA NOVINARE: Zvezda Mančestera ljuta nakon eliminacije! (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.24 u 21:41

Teško mu je pao poraz.

Fudbalska reprezentacija Francuske plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u osmini finala posle autogola savlada Belgiju sa 1:0.

Lider ove generacije, Kevin De Brujne, bio je prilično besan nakon poraza.

„To je bio naš plan. Da dugo držimo egal i da iz situacija jedan na jedan probamo da dođemo do udaraca ka njihovom golu. Mislim da smo kao tim dobro branili. Nismo im dali mnogo šansi. I mi smo imali par opasnih situacija, ali ne dovoljno. Bili smo blizu produžetaka, a tada je drugačija utakmica. Nesrećno smo primili gol, ali to je fudbal. Loš blok i šteta što je lopta tako ušla u gol. Ali moramo to da prihvatimo, takav je fudbal„, rekao je De Brujne na engleskom.

„Ko kaže da je ovo zlatna generacija? Ti kažeš? U redu ako ti tako kažeš. Samo mi reci, zar ne misliš da i Francuska, Engleska, Španija i Nemačka nemaju zlatne generacije?“, uzvratio je pitanjem belgijski fudbaler i otišao iz miks zone.

1
0

1 Komentara

  1. De Brujne važi za jednog od najboljih veznih igrača u Evropi i to je dokazao svojim igrama.Kao takav on je bio i lider ove reprezentancije ,ali nije imao nikakvu podršku na terenu ,saigrači ga nisu razumeli.Najbolje se razumeo sa Edanom Azarom ,koji se povukao prošle godine iz fudbala i niko ne zna zbog čega.Možda je i zbog toga De Brujne tako frustriran ,a možda i cela reprezentacija ,jer kako i ne bi kada vam ne igra najbolji igrač svih vremena u istoriji Belgijskog fudbala.Azar je osvojio bukvalno sve na klupskom nivou i odlično se razumeo na terenu sa De Brujneom i Lukakom.Kevin je praktično na zalasku karijere i ne verujem da će ikada više igrati za nacionalni tim.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter