0
Košarka

Aleksa Avramovic during the Kosarkaska Liga Srbije Season 2023-2024 Semifinals Game 3 match between Partizan and Mega at Aleksandar Nikolic hall on May 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

AVRAMOVIĆ SE RASTAJE SA CRNO-BELIMA?: Aleksa bi mogao da pređe u redove Evroligaša protiv kog je napravio rekord karijere!

Objavljeno: 01.07.24 u 09:17

Posle tri sezone u dresu Partizana, izgleda da je došlo vreme za rastanak.

Partizan je tokom ovog leta pretrpeo značajne promene u svom sastavu. Klub je odlučio da sprovede obimnu rekonstrukciju, što je rezultiralo odlascima nekoliko ključnih igrača.

Kevin Panter, Zek Ledej, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Alen Smailagić i Mateuš Ponjitka su napustili klub, dok se situacija sa Aleksom Avramovićem takođe razvija ka njegovom odlasku. Prema izveštaju „Meridian Sport“, Avramovića interesuje Makabi, koji je pokazao značajno interesovanje za njegovim uslugama.

Avramović, koji je u protekle tri godine postao poznat po energičnom stilu igre i sposobnosti da pronađe ritam i u napadu i u odbrani, predstavlja privlačnu opciju za tim pod vođstvom trenera Odeda Kataša. Međutim, Avramović ima važeći ugovor sa Partizanom za narednu sezonu, što znači da bi bilo neophodno postići dodatni dogovor oko raskida ugovora kako bi se njegov transfer realizovao.

Pored Partizana, i Makabi je u procesu rekonstrukcije svog tima nakon gubitaka Lorenza Brauna i Vejda Boldvina. Ostaje da vidimo da li će izraelski klub dovesti zvučno pojačanje tokom ovog leta.

U međuvremenu, Partizan je zvanično potvrdio dolazak Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikine kao svojih prva tri pojačanja ovog prelaznog roka.

8
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter