1
Evroliga
KK Partizan

from left Ioannis Papapetrou James Nunnally Djordjije Jovanovic Balsa Koprivica Uros Trifunovic Tristan Vukcevic Kevin Punter Danilo Andjusic KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

AVRAMOVIĆ NIJE JEDINI: Makabi posle Alekse hoće još jednog košarkaša Partizana!

Objavljeno: 01.07.24 u 15:58

Partizan bi mogao da ostane bez još jednog igrača

Danas su se pojavile informacije da Makabi iz Tel Aviva pokazuje interesovanje za dovođenje Alekse Avramovića, ali izgleda da Avramović nije jedini igrač Partizana na njihovoj meti.

Pored Avramovića, Makabi ima želju da u svoje redove dovede i Bruna Kabokla, koji je trenutno na ivici odlaska iz Partizana.

Kaboklo je napustio ekipu pre finala Superlige, bez objašnjenja, što je izazvalo nezadovoljstvo u Partizanu. Klub je pokušao da ga zadrži, ali prema izraelskim medijima, Makabi je odlučan da ga dovede kao zamenu za Džoša Niba, koji je nedavno prešao u Olimpiju iz Milana.

Međutim, ostaje pitanje da li će Partizan biti spreman da pusti Kabokla nakon svega što se dogodilo.

13
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter