0
Fudbal
Joakim Lev.

FOTO: Printscreen/YouTube

PREOKRET U OPERACIJI „JOAKIM LEV“: Fudbalski savez Srbije i dalje u pregovorima sa Nemcem!

Objavljeno: 30.06.24 u 18:20

Lev je izgleda prvi pik čelnika Fudbalskog saveza Srbije

Velika prašina se digla nakon eliminacije Srbije sa Evropskog prvenstva 2024. godine. Selekciju predvodi Dragan Stojković Piksi, koji se nalazi na ivici odlaska sa mesta selektora.

Prema informacijama „Republike“, čelnici Fudbalskog saveza Srbije su dan posle ispadanja sa šampionata započeli pregovore sa legendarnim nemačkim trenerom Joakimom Levom, a za njegovog pomoćnika spominje se Bastijan Švajnštajger, muž Ane Ivanović.

Za „Republiku“ je ovu informaciju potvrdio i poznati trener Dragoslav Stepanović.

Video sam da se piše o tome i dao sam jednom novinaru zadatak da otkrije detalje. Mislim da je Lev kontaktiran, ali neće da otkriva, da se taj posao ne bi pokvario. Lev je 2014. godine osvojio titulu prvaka Sveta sa Nemačkom i ima iskustvo. Međutim, on nije nekoliko godina u poslu i pitanje je kako bi to išlo. A drugo je jezik, jer on za 10 dana treba da motiviše igrače, nije to kao u klubu, teže je voditi reprezentaciju, ali mislim da bi vladala discpilina. Tu je pitanje i kvaliteta, a on je imao prilike da vidi kako igraju naši fudbaleri – naveo je popularni Stepi i dodao:

Ovde je sad problem jedna druga stvar. Fudbalski savez čeka da je izjasni Piksi, a on se ne izjašnjava, jer hoće još milion evra i treba da ga bude sramota. Kada se nešto pregovara onda se nešto neotkriva zbog obe strane, a kada se završi onda će oni izaći i reći. Tu se postavlja pitanje da li je Lev spreman da trenira reprezentaciju, jer kada je osvojio titulu sa Nemačkom bio je deset godina mlađi – istakao je Stepanović.

18
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter