0
Košarka

Svetislav Pesic Vanja Marinkovic Nikola Jokic Vladimir Lucic Vasilije Micic Nikola Kalinic Czech - Serbia, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Ceska - Srbija, 3.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PRAVI SE SPRSKA KOLONIJA U DENVERU: Jokić želi našeg igrača u Koloradu!

Objavljeno: 30.06.24 u 21:15

Vasa Micić bi mogao da se pridruži Nikoli Jokiću

Srpski reprezentativac i košarkaš Šarlot Hornetsa, Vasilije Micić, mogao bi, prema informacijama „Yahoo Sport“-a, da pređe u Denver Nagetse.

Kako se navodi, Denver je pokazao interesovanje za njegove usluge i istražuju mogućnosti za trejd koji bi ga doveo u tim iz Kolorada.

Vasilije Micic Nikola Jokic Friendly basketball game Serbia – Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
litvanija srb ija

Micić je u dresu Hornetsa beležio prosečno 10.8 poena, 2.1 skokova i 6.2 asistencija po utakmici od kada je stigao u Šarlot.

Ukoliko dođe do trejda, Micić bi se mogao pridružiti Nikoli Jokiću, svom sunarodniku u Denveru, što bi moglo biti od velikog značaja i za reprezentaciju Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter