0
Fudbal

Mirko Poledica (FOTO: Starsport)

POLEDICA OPLEO PO SRPSKOM FUDBALU: Srbija je zemlja sa najviše nameštenih utakmica, leglo korupcije!

Objavljeno: 30.06.24 u 10:55

Govorio je Poledica i o Piksiju

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije Mirko Poledica, gostovao je na podkastu Spotlight i govorio o raznim temama.

Najzanimljivije je bilo njegovo izglaganje vezano za stanje u srpskom fudbalu i bio je prilično oštar, kao i uvek.

Ono na šta ja volim da stavim akcenat jeste da jedno veliko takmičenje predstavlja finale jednog rada, kontinuiteta, strategije. Ja moram da napomenem da je srpski fudbal leglo korupcije, organizovanog kriminala, nepotizma. Da je Srbija zemlja u kojoj se igra najviše nameštenih utakmica – rekao je Poledica.

Bilo je zanimljivo i izlaganje Mirka Poledice o selektoru Dragana Stojkovića.

Pratio sam Stojkovićevu trenersku karijeru, koja je na početku bila veoma uspešna. Ono što sam primetio ranije, a što sada nedostaje Piksiju je da je na početku pored sebe imao veoma stručne i lojalne ljudi. Onog trenutka kada su ga napustili Žare Đurović i Boško Đurovski, čini mi se da je Piksi tu dosta izgubio. Okružio se ljudima, koji nisu mogli dovoljno da mu pomognu, jer jedan čovek ne može sve sam – rekao je između ostalog Poledica.

10
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter