0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X

NJIMA NEVREME NIJE SMETALO: Ovako se provode danski navijači na EURU , kažu navikli su! (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.24 u 09:17

Najluđi snimak sa Signal iduna Parka!

Nezapamćena scena odigrala se tokom utakmice između Nemačke i Danske na Evropskom prvenstvu, kada je nebo nad Dortmundom izazvalo pravu dramu.

Umesto uobičajenog sportskog nadmetanja, stadion Signal Iduna Park pretvorio se u pozornicu za neočekivani spektakl prirode.

Sve je počelo rutinskim oblačnim nebom nad gradom, ali već u 36. minutu utakmice, nevreme je zahvatilo stadion. Jaka grmljavina, munje i gromovi primorali su sudiju Majkla Olivera da prekine meč, ostavljajući fudbalere da napuste teren, a navijače da traže sklonište od iznenadnog pljuska. Dok su domaći navijači hitro tražili zaštitu, Danci su neobično spokojno pevali kao da su već navikli na ovakve izazove, dok su neki čak iskoristili priliku za neplanirano tuširanje.

Nažalost, stadion nije izdržao iznenadni stres, pa je počeo da propušta, stvarajući pravo jezero usred tribina. Umesto panike, navijači su odlučili da se prepuste trenutku, koristeći „jezero“ za improvizovano plesanje i dodatno osvežavanje. Za Dance, koji su na kraju poraženi sa 2:0, to nije bio kraj idealnog dana, ali svakako su uživali u nezaboravnom pljusku.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter