0
Atletika
Angelina Topić

BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 27: Angelina Topic of Serbia reacts after failing to clear the bar during the Women's High Jump Final on Day 9 of the World Athletics Championships Budapest 23 at National Athletics Center on August 27 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

NIŠTA DRUGO NISMO NI OČEKIVALI: Angelina Topić je najbolja u Srbiji!

Objavljeno: 30.06.24 u 22:41

Topićeva je opet najbolja u zemlji

Drugog dana Prvenstva Srbije u atletici u Kraljevu, sva pažnja bila je usmerena na aktuelnu vicešampionku Evrope i rekorderku Srbije u skoku uvis Angelinu Topić. Ona je opravdala ulogu favorita i odbranila zlatnu medalju u svojoj disciplini.

Topićeva se u nadmetanje uključila tek na visini od 1.78 metara, a nakon toga je skokom preko 1.85 pomerila marginu van domašaja svih konkurentkinja.

Na kraju čak i nije pokušavala dva puta da pređe visinu od 1.90 metara, pa ćemo je u novom pohodu na 2 metra gledati verovatno na nekom od narednih takmičenja.

Drugo mesto zauzela je Zorana Bukvić iz AK Voždovac sa preskočenom visinom od 1.78 metara, dok je bronza pripala Ani Kovrliji iz Mladosti iz Zemuna sa 1.74 metra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter