0
Košarka
Tristan Vukčević

FOTO: Twitter/@WashWizards

OVAJ KOŠARKAŠ NIKAKO DA SE SKRASI: Tek što je otišao iz Partizana, a već mora da traži novi klub!

Objavljeno: 30.06.24 u 08:59

Pokazao je sjajan napadački potencijal.

Uzbudljive promene oblikuju košarkaški put Tristana Vukčevića u poslednje vreme. Mladi talenat je prekinuo vezu s Partizanom tokom proleća, čak plaćajući obeštećenje kako bi brzo prešao u NBA, pridruživši se Vašington Vizardsima.

Odmah je zapalio američku košarkašku scenu svojim dobrim igrama, ostvarujući prosečno 8.5 poena za samo 15 minuta na terenu po utakmici. Međutim, iako se brzo uklopio u novi tim, Vizardsi ne planiraju zadržati ga za sledeću sezonu.

Majkl Skoto, novinar sa “Hups Hajpa“, najavio je putem društvenih mreža da će Vizardsi odbiti opciju vrednu 2.42 miliona dolara za Vukčevića, te da su im prioritet fleksibilnost i prilagodljivost pred predstojeći period slobodnih agenata i trejdova.

Ova situacija ponovo stavlja Vukčevića na raskršće. Sada je pitanje, da li će ostati u NBA, gde je sada stekao neko poznavanje, ili će razmotriti povratak u evropsku košarku.

3
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter