1
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X/@MailSport

NEVEROVATNE SCENE STIŽU IZ DORTMUNDA: Navijač se popeo na krov stadiona, policija se sat vremena borila sa njim! (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.24 u 10:46

Navodno, u jednom trenutku korišten je i helikopter

Fudbaleri Nemačke plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Oni su u prvoj rundi eliminacione faze savladali reprezentaciju Danske, na stadionu u Dortmundu, rezultatom 2:0.

Tokom samog meča imali smo prekid utakmice zbog oluje, što ne viđamo svaki dan, a nakon utakmice videli smo potpuno neverovatnu scenu.

Naime, maskirano lice se popelo na krov stadiona u Dortmundu. Prema navodima policije, 21-godišnjak iz Oznabrikapopeo se na krov stadiona u 22:27 sati i odbio sići. Motivi njegovog čina još uvek nisu poznati, kao i da li je imao nameru da ugrozi bezbednost ljudi na stadionu.

Kako prenosi Bild, policijska akcija odvijala se na velikim visinama, a u jednom momentu korišćen je u helikopter. Skoro sat vremena policiji je bilo potrebno da uhvati maskiranog muškarca koji se za vreme utakmice Nemačke i Danske popeo na konstrukciju krova stadiona u Dortmundu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter