0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Slovačke

FOTO: Printscreen/YouTUbe

HIT REAKCIJA KOMENTATORA RTS-A: Proslavio pogodak Slovačke protiv Engleske, kao da ga je Srbija postigla! (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.24 u 18:55

Odlično igraju Slovaci

Neverovatna drama na Evropskom prvenstvu! Slovaci nastavljaju svoju bajku nakon što su poveli protiv Engleske u osmini finala zahvaljujući golu Ivana Šranca u 25. minuti.

Slovaci su dominirali od početka utakmice i mogli su doći do prednosti i ranije. Englezi su, međutim, gomilali žute kartone, s obzirom na to da je sudija Umut Meler dodelio čak tri žuta kartona u razmaku od 17 minuta.

Onda se dogodilo pravo čudo – Ivan Šranc!

Talentovani slovački fudbaler iskoristio je sjajnu asistenciju Streleca i poslao loptu u mrežu iza golmana Pikforda u 25. minuti.

Ovaj pogodak je doveo do eksplozije oduševljenja kod komentatora Radio Televizije Srbije, Nemanje Matića, koji je proslavio gol sa velikom radošću, gotovo kao da je Srbija postigla pogodak. Ovo ne čudi s obzirom na odlične odnose između Srbije i Slovačke. Matić je istakao da je pre mesec dana bio u Bratislavi i da ga je tamošnji narod posebno impresionirao.

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter