0
EURO 2024

FOTO: X/@SEFutbol

GRUZIJA NIJE IMALA SNAGE ZA ČUDO: Španija posle preokreta nastavlja pohod ka tituli! (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.24 u 22:51

Zanimljiv meč smo gledali

Fudbalska reprezentacija Španije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u osmini finala posle preokreta savldala reprezentaciju Gruzije sa 4:1.

Španci su ušli u meč kao totalni favoriti, Gruzija je igrala kao što se i očekivalo uz dosta kontri gde su glavnu opasnost predstavljalji mađioničar Kvarachelia kao i ubojiti napadač Mikutadze.

Španija je dominatno otvorila meč, Mamardašvili je imao pune ruke posla, najopasniju šansu je imao Karvahal, kada je visoki golman Gruzije napravio odličnu odbranu.

I onda, kao iz vedra neba, Gruzija autogolom iz prve akcije, stiže do gola.

Do 40. minuta Španija je još više krenula napred, a gol Gruzije je sve više lebdeo u vazduhu, šanse su se nizale, pokušavali su Ruiz, Kukurelja, Vilijams.

I onda, na asistenciju Nika Vilijamsa, Rodri u svom stilu za izjendačenje.

U drugom poluvremenu, neočekivano, Gruzija je imala i prvu ozbiljniju šansu kada je Kvarachelia sa pola terena umalo vratio prednost Gruziji.

Nakon par minuta, Ruiz posle odličnog centaršuta dovodi Španiju u prednost.

U jednom minutu, Španija je postigla dva gola, prvi je bio autogol koji je poništen zbog ofsajda, ali drugi nije, mladi Niko Vilijams je posle solidne kontre postigao prelep gol i doneo Španiji prolaz dalje.

Nisu imali milosti Španci prema Gruzinima, nastavili su da napadaju, Jamal je imao par dobrih šansi, a ubedljivu pobedu Španiji doneo je Dani Olmo.

U četvrtfinalu nas očekuje spektakl, Španija se sastaje sa domaćinom Nemačkom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter