0
EURO 2024
Filip Đuričić

PODGORICA, MONTENEGRO - MARCH 27: Filip Djuricic of Serbia warms up prior to the UEFA EURO 2024 qualifying round group B match between Montenegro and Serbia at Podgorica City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ĐURIČIĆ O TOME ŠTO NIJE DOBIO POZIV ZA EURO: „To je bio veliki poraz za moju celu fudbalsku karijeru!“

Objavljeno: 30.06.24 u 19:55

Piksi je odlučio da Đuričić ne stavi na spisak

Selektor Dragan Stojković Piksi je pod velikim pritiskom zbog neuspeha našeg nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a mnogi ga okrivljuju za loš rezultat.

Međutim, nezadovoljstvo njegovim odlukama traje već duže vreme.

Filip Đuričić, aktuelni igrač Panatinaikosa i dugogodišnji reprezentativac Srbije, nedavno je u intervjuu za grčke medije priznao da je bio razočaran što nije pozvan u reprezentaciju za Evropsko prvenstvo, što je doživeo kao veliki udarac u karijeri.

Prošlu godinu sam počeo vrlo dobro, ali osećao sa pritisak, jer nisam bio standardan. Sve je to uticalo na mene, razmišljao sam da li ću biti u timu Srbije za Evropsko prvenstvo.

Na kraju nisam otišao. To je bio veliki poraz za moju celu fudbalsku karijeru. Verujem da ću ove sezone biti bolji i opušteniji – izjavio je Đuričić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter