1
Domaći fudbal
Vanja Drkušić

Slovenia's Vanja Drkusic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DINAMO NEĆE ČOVEKA KOJI VOLI ZVEZDU: Ljubav prema crveno-belima stopirala transfer učesnika EURA!

Objavljeno: 30.06.24 u 16:21

Možda Zvezda i razmotri da ga dovede

Slovenački fudbaler Vanja Drkušić postao je zvezda sportskih vesti zbog svoje impresivne igre i interesovanja nekoliko velikih klubova. Prošle godine, dok je Crvena zvezda sastavljala tim za Ligu šampiona, Drkušić je bio meta Marka Marina i trenera Baraka Bahara. Crvena zvezda je pokušala da pregovara sa vlasnikom Sočija, Borisom Rotenbergom, ali tražena cena od tri miliona evra bila je previsoka.

Iako je Drkušić želeo da se preseli u Beograd, transfer nije realizovan i on je ostao u Sočiju, odbijajući ponudu Nanta. Njegove sjajne igre na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj su dodatno povećale njegovu tržišnu vrednost, gotovo sigurno obezbeđujući mu transfer iz Rusije.

U ovom trenutku, Crvena zvezda ne traži novog štopera, ali se situacija može promeniti, pogotovo jer Vladan Milojević može ponovo razmotriti Drkušića kao pojačanje. Uz to, Drkušić je postao interesantan i zagrebačkom Dinamu, ali transfer nije finalizovan zbog njegovog navijačkog opredeljenja.

Naime, Drkušić nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde, što je problematično za navijače Dinama. Prema „Sportskim Novostima“, Dinamo je ozbiljno razmatrao dovođenje Drkušića, ali njegova ljubav prema Crvenoj zvezdi je bila prepreka. Ovo je još jedan primer kako fudbal nije samo biznis, već i pitanje strasti i lojalnosti navijača.

8
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter