0
Domaći fudbal
FK Vojvodina

FOTO: X/ @FKVojvodina1914

BRAZILAC STIGAO NA KARAĐORĐE: Vojvodina predstavila četvrto pojačanje za novu sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.24 u 16:57

Vojvodina ima ozbiljne planove za narednu sezonu

Vojvodina je predstavila svoje četvrto pojačanje ovog leta, dovodeći brazilskog levog beka Lukasa Barosa iz portugalskog kluba Žil Visente. Baros je potpisao trogodišnji ugovor i priključiće se ekipi na Karađorđu.

Lukas Baros dolazi nakon uspešne sezone na pozajmici u Tondeli, gde je odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima. Njegove sjajne igre nisu prošle nezapaženo, te je Vojvodina postigla dogovor sa Žil Visenteom i igračem, koji je imao ugovor do jula 2025. godine.

Rođen u Rio de Žaneiru, Baros je karijeru započeo u Botafogu, ali se 2021. godine preselio u Portugaliju. Prvo je igrao za Kovilju, a potom je 2022. godine potpisao za Žil Visente.

Pored Barosa, Vojvodina je ovog leta već angažovala Mihaia Buteana, Marka Veličkovića i Marka Poletanovića. Nakon potpisivanja ugovora, Baros će se odmah pridružiti ekipi Božidara Bandovića na Zlatiboru, gde će se pripremati za predstojeću sezonu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter