0
Olimpijske igre Pariz 2024

Boban Marjanovic Nikola Jokic KLS Kosarkaska Liga Srbije, Mega - Crvena Zvezda 4.6.1019. Jun 4. 2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BOBAN MARJANOVIĆ OPTIMISTA: „Sa Jokićem smo moćni“

Objavljeno: 30.06.24 u 23:42

Prokomentarisao je bivši reprezentativac šanse Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama

Srbija će na Olimpijskim igrama u Parizu biti značajno jača nego na Svetskom prvenstvu, zahvaljujući prisustvu jednog od najboljih košarkaša današnjice – Nikole Jokića.

Sa njim, tvrdi Boban Marjanović, sve je moguće:

Dobro, ne igramo samo mi košarku… To je samo jedan meč (eventualni sa Amerikancima), možeš imati najbolje veče svog života, možeš imati i najgore. Verujem mnogo u Srbiju i igrače koji su u reprezentaciji. Sa Jokićem smo moćni! Nadam se da će sve biti dobro – rekao je Marjanović na „AegeanBall“ festivalu gde je bio specijalni gost Jorgosa Printezisa.

Nikola Jokic Giannis Antetokounmpo during FIBA qualifing basketball match between Serbia and Greece in Belgrade, Serbia, on August 25, 2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Grčki novinari su takođe želeli da čuju Bobanovo mišljenje o reprezentaciji Grčke, sada kada je predvodi Janis Adetokumbo, i njihovim šansama da se plasiraju na Olimpijske igre:

Adetokumbo je zver! On može odvesti Grčku na Olimpijske igre, savršen je u svakom segmentu igre, u odbrani, u napadu, visok je, ima dugačke ruke, sjajno je što je za Grčku što ga ima u svom timu – kaže Boban Marjanović, koji je od ovog leta slobodan igrač.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter