0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Irska v Srbija prijateljski mec friendly match Miralem Sulejmani (R) and Seamus Coleman Dublin, 03.05.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SVUDA POĐI KUĆI DOĐI: Miralem Sulejmani se vratio u Partizan!

Objavljeno: 29.06.24 u 15:50

Preuzeće mesto šefa skauting službe

Miralem Sulejmani, nekadašnji polaznik omladinske škole i prvotimac Partizana, postaje novi šef skauta prvog tima crno-belih, prenosi Telegraf. Nakon uspešne internacionalne karijere, Sulejmani se vraća u klub u kojem je započeo svoju fudbalsku avanturu, ali ovoga puta preuzima potpuno novu ulogu. Potpis ugovora na dve godine se očekuje naredne sedmice.

Fudbal-Omladinska Liga Srbije
OFK Beograd v Partizan
Miralem Sulejmani
Beograd, 06.01.2005.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

Osim Sulejmanija, u stručni tim će se pridružiti Nenad Marinković, već iskusan skaut u omladinskoj školi Partizana, kao i Filip Osman, dok će Damir Almazi, bivši analitičar Marka Nikolića, preuzeti ulogu analitičara. Sulejmani je već obavio nekoliko sastanaka sa generalnim direktorom Milošem Vazurom i prihvatio je ponudu da se vrati u Humsku. Njegova primarna odgovornost biće organizacija skautske službe koja će dugoročno pratiti, selektirati i preporučivati igrače za prvi tim.

Sulejmani će odmah započeti sa svojim zadacima, s obzirom na to da se prelazni rok intenzivira, a Partizan će sigurno imati mnogo aktivnosti tokom leta u oba smera. Ovo je samo jedan od koraka u široj rekonstrukciji Partizana na svim nivoima, fokusiranoj na uspeh prvog tima pod vođstvom trenera Aleksandra Stanojevića i cilju plasmana u Evropu, što je trenutno glavni prioritet kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter