0
Domaći fudbal

from left Aleksandar Cirkovic, Bence Sos, Nemanja Stojic, Ifet Djakovac, Aleksa Pejic and Milos Cvetkovic celebrate after winning the Mozzart Super Liga 2023/2024Play Off match between Partizan and TSC Backa Topolar at stadium FK Partizan (JNA) on April 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

SADA JE OZVANIČENO: Ovo je novi trener TSC-a, osvajač duple krune u poljskoj Ekstraklasi! (FOTO)

Objavljeno: 29.06.24 u 11:20

Prošle sezone je bio na klupi Veleža iz Mostara.

Posle odlaska Žarka Lazetića u Makabi iz Tel Aviva, TSC iz Bačke Topole je izabrao novog trenera za nadolazeću sezonu.

Klub iz Bačke Topole je saopštio da je novi šef stručnog štaba Dean Klafurić, iskusni 51-godišnji stručnjak iz Hrvatske.

Klafurić je prethodno bio na klupi mostarskog Veleža, koji je zauzeo treće mesto u prvenstvu Bosne i Hercegovine prošle sezone.

U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri, Klafurić je bio selektor ženske reprezentacije Hrvatske i trener mlađih selekcija Dinama iz Zagreba. Takođe, osvojio je duplu krunu kao trener varšavske Legije u Poljskoj, a vodio je i klubove poput Etnikosa sa Kipra i mađarskog Honveda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

5
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter