1
EURO 2024

FOTO: Printscreen/RTS

RADE BOGDANOVIĆ O PREKIDU MEČA ZBOG OLUJE: „Bespotrebno, u mom Sarajevu je toliko bilo grmljavine…“

Objavljeno: 29.06.24 u 23:48

„Po ovoj logici, mi nikad ne bismo igrali fudbal“

Fudbaleri Nemačke plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Oni su u prvoj rundi eliminacione faze savladali reprezentaciju Danske, na stadionu u Dortmundu, rezultatom 2:0.

Utakmica je bila puna „svega i svačega“, a posebno će se pamtiti prekid u 36. minutu utakmice. Tada je glavni arbitar meča Majkl Oliver odlučio da povuče igrače sa terena zbog velike oluje i grmljavine.

OVAKO NEŠTO ODAVNO NISMO VIDELI: Prekinut meč Nemačka – Danska, igrači u svlačionicama! (FOTO+VIDEO)

Ta dešavanja komenatrisao je Rade Bogdanović, analitičar u sudiju RTS.

– Hvala Bogu pa sam živ i zdrav, u mom Sarajevu je toliko bilo grmljavine i toliko je sevalo, pa nas nikad ništa nije udarilo. Po ovoj logici, mi nikad ne bismo igrali fudbal. Potpuno bespotrebno, ali je pomoglo Nemcima – reko je Bogdanović.

49
28

1 Komentara

  1. Sto bi reko jedan moj komšija,,SVIRAS KU.AC BOGDANOVICU ,,zar nikada nisi čuo da je GROM UBIO FUDBALERA ,za vreme utakmice,tebe srećom nije (a verovatno si čuo da se za vreme grmljavine treba skloniti sa otvorenog prostora ,reke i nikako skloniti pod usamljeno drvo ,objekat)A šta misliš da je KOJIM SLUCAJEM NEKOG NA TERENU UBIO GROM ,,ja mislim da bi ti bio KAO STO I JESI BIO NAJGRLATIJI,NAJPAMETNIJI KOMENTATOR ,,,ZASTO SUDIJA NIJE PREKINUO MEC …JA BI TEBE BOGDANOVICU ,,POSTO SVE ZNAS I U SVE SE RAZUMES ISTOG MOMENTA POSTAVIO ZA SELEKTORA ,,KAKVI ANCELOTI GVARDIOLA ,MURINJO ,,,MA TI SI „ZVER“ZA NJIH SVE ZAJEDNO ,,TAKO NESTO MAJKA RETKO RADJA .SELEKTORE BOGDANOVICU ,,SRECNO.

    10
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter