0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POJAČANJE NA MARAKANI, OD NJEGA SU OGROMNA OČEKIVANJA: Korejac stavio potpis i krenuo Hvangovim stopama! (FOTO)

Objavljeno: 29.06.24 u 17:15

Napokon više bekovske pozicije neće biti slaba tačka.

Crvena zvezda deluje kao da nikada više nego ovog leta ulaže sredstva u tim, a kvalitet šampiona Srbije već sada je na izuzetno visokom nivou.

Ipak, da lestvica će biti dodatno podignuta, jer su crveno-beli su završili transfer Jung Vu Seola, južnokorejskog beka koji može da igra na oba boka.

Danas je korejski fudbaler predstavljen na stadionu Rajko Mitić, te će se ubrzo staviti na raspolaganje Vladanu Milojeviću i stručnom štabu.

– Danas je na stadionu „Rajko Mitić“ – Jong Vu Seol potpisao ugovor na tri plus jednu godinu sa našim klubom. Reč je o reprezentativcu Južne Koreje koji pokriva poziciju levog beka i koji je zadužio broj 66, dok „šestica“ ide u vlasništvo In Bom Hvanga – napisao je klub.

Pregovori između nekadašnjeg prvaka Evrope u Hjundaija su bili višemesečni, a klub je ipak pristao da proda fantastičnog fudbalera u Srbiju.

Zvezda je do sada ovog leta pre njega dovela i Luku Ilića, Nemanju Stojića, Dalsija i Pumu Rodrigeza.

33
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter