2
Domaći fudbal

Bogdan Mircetic (R) during the Friendly match Prijateljski Mec between Partizan and Mladost GAT at Teleoptik Sports Center on July 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NAPUSTIO JOŠ JEDAN BISER: Mlada nada srpskog fudbala u Radničkom iz Kragujevca!

Objavljeno: 29.06.24 u 21:18

Mladi Zrenjaninac potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom

Fudbaleri Radničkog 1923 u ponedeljak ujutru će krenuti put Zlatibora na završni deo priprema, a tamo će se naći i Bogdan Mirčetić (18), šesto i za sada poslednje pojačanje „crvenih“ u letnjem prelaznom roku.

Iako je prošlog avgusta potpisao profesionalni ugovor sa klubom iz Humske, Bogdan je ipak odlučio da krene putem svog nekadašnjeg saigrača Milana Aleksića, koji je po dolasku na „Čika Daču“ prosto eksplodirao i stekao status jednog od najboljih mladih igrača Mozzart Bet Superlige.

Talentovani krilni fudbaler izdanak je omladinske škole beogradskog Partizana. Bio je član šampionskog tima „crno-belih“ koji je osvojio Omladinsku ligu Srbije u sezoni 2022/23.

4
4

2 Komentara

  1. Prosle godine doveden je Ovusu, fudbalski panj, i jos dobro placen, a u Radnicki 1923 pusten Milan Aleksic, u ovom trenutku najperspektivniji ofanzivni vezni u Srbiji, koji ce tek za par meseci napuniti 19. godina. Bas me zanima taj mozak koji je donosio takve odluke? Lici mi na Kralja, Vazuru i onog Crnogorca koji je otisao iz Partizana, a vodio mladi tim… Sada su pustili Mircetica, koji je prototip savremenog napadaca. Brz, drzak, eksplozivan, vlada loptom,… Opet me zanima ko je dozvolio da ovakav potencijal raskine ugovor i ode u Kragujevac kao slobodan igrac? Ako je to Stanoje onda je Stanoje tezak olos, i da se odmah uklopio u sistem Vucelić-Vazura.. Poslednjih desestak i vise godina covek iz vlade,po ustanovljenom modelu izvlaci iz podmlatka Partizana najtalentovanije mlade i odvodi u srpske privatne klubove besplatno a onda ih kasnije naplati, a da to niko ne zna.. To nije slucajno.. I sada mi lici da je VRH odlucio da pomogne FKP, dovodjenjem novih clanoca Upravnog odbora, a sve mi vise lici da spasavaju Vucelica i Vazuru, koji uopste nisu tikve bez korena.. Ukorenili se u kriminal na najvisem nivou..

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter