1
Košarka

Miodrag Misko Raznatovic (L) and Ostoja Mijailovic Partizan v Cibona-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 15.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PALO POMIRENJE: Miško Ražnatović i Partizan opet sarađuju!

Objavljeno: 29.06.24 u 10:45

Ovo će biti korisno za obe strane!

Posle gotovo godinu dana prekida, košarkaški klub Partizan ponovo će sarađivati sa agencijom Beobasket čiji je vlasnik Miodrag Miško Ražnatović.

Sukobi su prevaziđeni, omogućavajući tako Željku Obradoviću da širi krug potencijalnih igrača koje želi dovesti u cilju formiranja tima za narednu sezonu. Agencija Beobasket raspolaže brojnim talentima, neki od kojih su sigurno od interesa za rukovodstvo crno-belih.

Nesuglasice između ovih strana započele su početkom prethodne sezone, nakon što je spomenuta agencija potpisala ugovor sa Jamom Madarom, košarkašem Partizana tada, nakon čega je Izraelac kontroverzno napustio klub, a vlasnik agencije Miodrag Miško Ražnatović je optužen kao glavni krivac.

Među igračima koji su pod okriljem agencije Beobasket, a igraju za Partizan su Aleksa Avramović i Danilo Anđušić. Partizan planira dovođenje Marija Nakića, čiji je menadžer Ražnatović, dok ostali igrači koje će Partizan dovesti iz te agencije još uvek nisu poznati.

Promenu u odnosima je već najavio prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

Ja zaista poštujem Miškov učinak, on zna taj posao da radi i zato je i jedan od najboljih. Ja ne mogu da kažem da će ovaj naš odnos da traje večno, taj odnos treba da bude normalan, jer on zastupa veliki broj igrača, ali mora da postoji neko međusobno poštovanje  rekao je Mijailović početkom juna.

17
11

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter