0
Košarka

Nikola Djurisic (R) in action against Bruno Caboclo during the Kosarkaska Liga Srbije Season 2023-2024 Semifinals Game 3 match between Partizan and Mega at Aleksandar Nikolic hall on May 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIKOLA ĐURIŠIĆ POSLE DRAFTA: Talentovani srpski košarkaš o broju koji je izabrao, o Bogdanu, o Atlanti! (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.24 u 09:25

Postoji i zanimljiva anegdota baš oko njegovog novog kluba!

Dvojica srpskih košarkaša su se istakla na ovogodišnjem NBA draftu, obeležavajući svoj put do novih klubova. Nikola Topić je izabran kao 12. pik u prvoj rundi, dok je Nikola Đurišić pronašao svoje mesto kao 43. pik, iako je prvobitno izabran od strane Majamija, koji ga je ubrzo trejdovao u Atlantu.

Đurišić je odabrao novi broj, sedmicu, i već stao pred medije.

– Ovde sam danas draftovan u drugoj rundi, ovo je poseban trenutak za mene, trenutak na koji sam čekao ceo život. Neverovatno je, ostvarenje snova, uspeo sam nešto o čemu sam maštao od šeste, sedme godine. Ovo je poseban trenutak – rekao je Đurišić, koji je potom otkrio jednu anegdotu.

Čini se kao da ga je sudbina spojila sa Atlantom.

– Pre dve godine smo igrali ABA ligu u Crnoj Gori i jedan prijatelj mi je doneo kačket Atlanta Hoksa. Izgleda da je bilo suđeno.

Pored toga, upitan je i o Bogdanoviću.

Ne poznajem ga lično, ali sam ga oduvek pratio na TV-u dok je igrao – dodao je Đurišić.


 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter