0
EURO 2024

FOTO: X/EURO2024

NEMCI NAKON „SVEGA I SVAČEGA“ IDU DALJE: Oluja, milimetarski ofsajd i VAR obeležili meč u Dortmundu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.24 u 23:21

Sve u svemu, zaslužena pobeda Nemačke

Fudbaleri Nemačke plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Oni su u prvoj rundi eliminacione faze savladali reprezentaciju Danske, na stadionu u Dortmundu, rezultatom 2:0.

Sve u svemu, zaslužena pobeda Nemačke. Međutim, moramo istaći da Danci nisu imali sreće večeras. Poništen im je pogodak zbog milimetarskog ofsajda, da bi već u narednom napadu Nemci dobili penal, nakon gledanja VAR-a.

Takođe, imali smo i prekid tokom same utakmice, a razlog je bila oluja, kao i velika grmljavina, pa je Majkl Oliver, glavni arbitar ovog meča, odlučio da povuče igrače sa terena dok se nevereme ne smiri.

OVAKO NEŠTO ODAVNO NISMO VIDELI: Prekinut meč Nemačka – Danska, igrači u svlačionicama! (FOTO+VIDEO)

Puno uzbuđenja bilo je na startu drugog dela. Prvo je u 48. minutu Joakim Andersen postigao pogodak za vođstvo Danske. Ipak, taj pogodak nije bio priznat zbog milimetarskog ofsajda.

Nakon što je utakmica nastavljena, već u sledećem napadu, upravo Andersena pogađa lopta u ruku u šesnaestercu. Oliver prvobitno nije video igranje rukom, ali je nakon gledanja VAR snimka, odličio da dodeli kazneni udarac. Njega je u pogodak pretvorio Kai Haverc u 53. minutu.

Drugi pogodak postigao je Jamal Musijala u 68. minutu utakmice.

Do kraja meča Nemačka je mogla da postigne još neki pogodak, ali se istakao golman Danske, Kasper Šmajhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter