0
EURO 2024

Referee Danny Desmond Makkelie Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LOGIKA SUDIJSKIH ORGANIZACIJA NIKOME NIJE JASNA: Pa ovo je skandalozno maltretiranje i za arbitre i za navijače!

Objavljeno: 29.06.24 u 17:47

Što ste uvodili VAR ako se kažnjava njegovo koriščenje?!

Teniske linijske sudije su na veliko zadovoljstvo gotovo svih navijača pluskvamperfekat već od naredne godine, košarka ide ka robotizovanju, a nadamo se da će tim stopama i fudbal.

Ipak, dok nije tako, arbitri će trpeti najveće udare kako sportista, tako i navijača, ali i svojih organizacija, koje su ponovo pokazale svu moć besmisla i izostanka logike u svojim odlukama.

Naime, Dani Makeli, holandski arbitar, poslat je kući sa Evropskog prvenstva, zbog toga što se konsultovao sa VAR sobom, jer nije video pogodak lopte u ruku prilikom kaznenog udarca za Hrvate?!

Pa samim tim se psotavlja pitanje odakle ideja onda sudijama da u buduće konsultuju VAR, kada im se greška računa svakako?!

Video tehnologija je tu da pomogne sudijama, a ne da im bude preduslov za kaznu, pa samim tim gospodo iz sudijskih organizacija UEFA, ukoliko ne razmislite i ne opametite se, postaćete bivši i bez funkcija, a to bi vas mnogo više bolelo od bilo kakve načelne greške na utakmici.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter