0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X/ EURO2024

HRVAT GOVORIO O NAJVEĆEM IZNENAĐENJU EVROPSKOH PRVENSTVA: Evo šta je rekao o Kvaradoni i društvu, jedna stvar je prilično jasna!

Objavljeno: 29.06.24 u 16:50

Dobro je upoznat sa stanjem u tamošnjem fudbalu.

Petar Šegrt je hrvatski fudbalski stručnjak koji je nekoliko godina proveo na dalekom istoku UEFA konfederacije, a sada Gruzini upravo treba da igraju sa Španijom u narednoj fazi takmičenja.

„Ponosan sam i jako zadovoljan kad vidim svoje nekadašnje igrače kako igraju. S nekima sam još uvek u kontaktu, neki su mi se i javili. Strašno je šta je napravio selektor Vili Sanjol, poznajem ga i skroman je čovek, dobra osoba. Neverotno je što je napravio s ovom ekipom, kvalifikovao se i ušao u drugu rundu. Veoma mi je drago zbog njega jer zaslužuje to“, rekao je Petar Šegrt za Indeks.

„Gruzija je odavno mogla biti na EURO, ali 2008. godine ju je rat unazadio 20 godina. Imali smo sjajne igrače, koji su igrali Ligu šampiona i Bundesligu, jake utakmice. Rat nas je unazadio i to je bio velik problem“, rekao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter