5
EURO 2024

Dragisa Binic Crvena Zvezda Zvezdan Terzic, konferencija za medije Beograd, Srbija on Dec. 21, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DRAGIŠA BINIĆ JE VRLO JASAN: Piksi je trebalo da otera Dušana Tadića!

Objavljeno: 29.06.24 u 10:12

Evo šta je imala da kaže Zvezdina legenda.

Srbija je završila grupnu fazu na Evropskom prvenstvu sa samo dva osvojena boda, što nije bilo dovoljno za prolaz dalje.

Tokom takmičenja, izjava Dušana Tadića izazvala je kontroverzu, zbog čega se kasnije javno izvinio. Problemi su se nastavili po povratku u Beograd.

U međuvremenu, u javnost su procurili detalji o incidentu u kojem je Vanja Milinković-Savić bio umešan u jednoj nemačkoj kafani. Bivši fudbaler Dragiša Binić je dao svoje mišljenje o dešavanjima na prvenstvu, istakavši nezgode oko putovanja u Nemačku hrvatskim avionom.

On je tako daleko otišao, a mi smo ušli u pogrešan avion… Hrvatski. Mi smo u startu napravili grešku, ušli smo u avion sa oznakama druge države, što je loš početak koji je zatrpan u tišini, ali je već bio uvod u naše probleme – rekao je Binić u emisiji na „Sport klubu“.

Nastavio je svoje izlaganje sa kritikama na račun situacije tokom prvenstva.

Otišli smo tamo sa frustracijama, kao da smo bili meta za pravljenje problema. Potom se pojavila izjava kapitena. Ja poznajem Piksija, odrasli smo zajedno. Nema šanse da ga ne bih oterao. I trebalo je da ga otera! Ja, znate kakav sam bio, nisam pravio takve ispade.

56
21

5 Komentara

  1. KAKO CIGA BRANI CIGU ! SRAM VAS BRE BILO. NIKAKVA IGRA TADIC VAMA KRIV. VI STE BAGRA PROFITERSKA.

    10
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter