0
Košarka

Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade celebrates with Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA ZA JAGA PREDSTAVLJA LJUBAV I DOM: Evo kako je Brazilac reagovao nakon produženja ugovora! (FOTO)

Objavljeno: 28.06.24 u 18:58

Srećan je Brazilac što je ostao u Beogradu

Sada više nema dileme – Jago dos Santos nosiće i naredne sezone dres Crvene zvezde, a ugovor je potpisao do 2027. godine.

Iako je imao jaku ponudu iz Rusije, Jago je odlučio da ostane u Beogradu, s tim što je i Crvena zvezda morala da dodatno pojača svoju ponudu kako bi Brazilac ostao.

To je obradovalo mnoge navijače, ali i samog Jaga. On je reagovao na objavu kluba o njegovom ostanku, gde je ostavio emotikone jasno govoreći šta o tome misli.

Stavio je emotikon kuće i tri srca i najglasio da je za njega crveno-bela boja ljubavi, a Zvezda i Beograd druga kuća. Komentar je ostavila i njegova devojka Manu Frediani.

FOTO: Printscreen/Instagram

 

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter