5
Košarka

Luca Vildoza reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Valencia Basket at Aleksandar Nikolic Hall on March 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VILDOZA NA KORAK OD PARTIZANA: Crno-beli nikad bliži dovođenju bivšeg igrača Zvezde!

Objavljeno: 28.06.24 u 21:29

Kako SportKlub javlja,

Argentinac bi mogao da nosi crno-beli dres sledeće godine

Bek Panatinaikosa Luka Vildoza neće ostati u redovima šampiona Evrope, a kako dani prolaze, njegov povratak u Beograd sve više ima smisla.

Grčki mediji nedavno su pisali da se Partizan uključio u trku za igrača koji je u leto 2023. iz Crvene zvezde otišao u Atinu, ali se nije naigrao u zelenom dresu. Prema saznanjima Sport Kluba, priča o dolasku reprezentativca Argentine u Partizan je u međuvremenu postala ozbiljnija i nije nemoguće da Vildoza uskoro stavi paraf na ugovor sa crno-belima.

Luca Vildoza, #2 of Panathinaikos Athens during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Panathinaikos Athens Istanbul at Stark Arena on November 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Vildoza je trenutno sa svojom devojkom, odbojkašicom Milicom Tasić, u srpskoj prestonici, a nikad nije krio da mu je boravak u Beogradu bio prelep.

U prethodnoj sezoni u Evroligi, Vildoza je odigrao 27 utakmica (pet kao starter), prosečno je na terenu bio 15 minuta po meču, a beležio je 5,8 poena, 1,5 skokova i 1,5 asistencija.

38
59

5 Komentara

  1. Ako dodjes dobrdosao si ti ces biti 4 stranac koji je igrao za oba kluba kao sto su . Lorens Roberts,Kevin Panter,Matijas Lesor i Vildoza ce biti 4 stranac iz Zvezde

    2
    2
    Odgovori
  2. Svi Bg mediji su u vlasnistvu SNS, a time i na strani CZ, tako da se ova informacija moze tretirati kao provokacija iz Predgradja… Koliko sam upoznat struka u Partizanu je okupirana pregovorima u vezi dovodjenja 1, eventualno dva pleja,, i najmanje jednog centra kvaliteta Lesora.

    9
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter