0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/Instagram/Joselu

REALOV DŽOKER NAPUŠTA MADRID: Osvojio je sve i bio ključan igrač u velikoj pobedi Blankosa! (FOTO)

Objavljeno: 28.06.24 u 23:59

Ko bi rekao da će on toliko značiti Karlu Anćelotiju ove sezone?

Španski fudbaler Hose Luiz Sančes Gonzales, poznatiji kao Hoselu, prešao je u redove Al Garafe iz Dohe, potvrdio je danas klub.

U svojoj novoj sportskoj avanturi, 34-godišnji Hoselu je potpisao dvogodišnji ugovor s katarskim klubom, uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

Transfer je vredan 1,5 miliona evra, istu sumu kojom ga je juče Real Madrid otkupio od Espanjola, nakon što je prošlu sezonu proveo na pozajmici u španskom glavnom gradu.

Hoselu je na društvenim mrežama zahvalio Realu za podršku tokom godina, naglašavajući da je klub održao i ostvario njegov san. Ranije je nosio dres Reala od 2009. do 2012. godine, ističući važnost kluba u njegovom fudbalskom razvoju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Prošle sezone, Hoselu je bio solidno efikasan sa 10 golova na 34 utakmice u prvenstvu, uključujući i ključne golove protiv Bajerna u polufinalu Lige šampiona. Trenutno se nalazi u Nemačkoj sa španskom reprezentacijom na Evropskom prvenstvu.

Tokom svoje bogate karijere, Hoselu je nastupao za klubove kao što su Selta, Hofenhajm, Ajntraht iz Frankfurta, Hanover, Stouk, Njukasl, Deportivo i Alaves, dodajući dubinu iskustva i raznovrsnosti svojoj profesionalnoj karijeri.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter