3
Fudbal

FOTO: Starsport

PIKSI SE OGRADIO OD DEBAKLA NOVIM UGOVOROM: Da li je Piksi ucenjvao Srbiju jer je znao da neće uspeti?! Doskorašnji generalni sekretar tvrdi da nije! (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.24 u 09:43

Doskorašnji potpresednik FSS jasan po ovom pitanju.

Dragan Stojković Piksi osigurao se mesec dana pre Evropskog prvenstva, jer je potpisao novi bogati ugovor sa Srbijom, koji sada nakon debakla u Nemačkoj ima itekako smisla.

Kako je preneo „Sportski žurnal“, Dragan Stojković bi u slučaju otkaza dobio oko milion evra, dok doskorašnji generalni sekretar k FSS, Jovan Šurbatović tvrdi da Stojković nije namerno ucenjivao savez.

„Stojković nije ucenjivao Savez, sa punim pravom je insistirao da dobije ugovor pre EP. Sa njim su razgovarali predsednik FSS i najuže rukovodstvo. Postignut je dogovor. Izvršni odbor je jednoglasno odlučio da bude potpisan i ja sam kao generalni sekretar bio dužan da sprovedem odluke“, rekao je Šurbatović.

Bilo kako bilo, deluje da Stojković neće još dugo biti na čelu reprezentacije, a kao njegova zamena pominje se Joakim Lev, ali evo šta znamo o tome.

2
2

3 Komentara

  1. Piksi nije bio u stanju 4godine da definiše igru e to he pravi debakl,jedino što je Piksi napravio napravio je da nam je golman najbolji vezni igrač

    0
    0
    Odgovori
  2. Piksi se uvek opario gde god da je bio, setimo se samo afera kada je bio predsednik FSS i FKCZ a evo danas jos i kao selektor fudbalske reprezentacije Srbije. Nisto od toga ne bi bilo da nije imao ljude i punu podrsku oko sebe tako da se ne sme dozvoliti da se i ova afera zataska samo sa odstranjivanjem generalnog sekretara Jovana Surbatovica u ulozi zrtvenog jarca vec uz njega odstraniti kompletan vrh FSS na celu sa Draganom Dzajicem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter