0
EURO 2024

Serbia's head coach Dragan Stojkovic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

FUDBALER ZVEZDE BRUTALNO ISPROZIVAO PIKSIJA: „Srbija je igrala jadno na EURO, selektor se mora smeniti!“

Objavljeno: 28.06.24 u 14:31

Nije bilo nikakve taktike, igrači nisu razumeli šta treba da rade“

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi neuspeh, ovog puta na Evropskom prvenstvu gde je takmičenje završila u grupnoj fazi na poslednjem mestu uz jedan postignut pogodak. Svima je jasno da nešto ne valja unutar i oko same reprezentacije, kao i da su potrebne velike promene.

Da su potrebne promene potvrđuju i reči fudbalera Crvene zvezde Milana Rodića, koji blago rečeno nije zadovoljan nastupom Orlova na EURO 2024.

– Srbija je igrala jadno na na Evropskom prvenstvu. Nije bilo nikakve taktike, igrači nisu razumeli šta treba da rade. Zato je rezultat ovako bedan. Mislim da Srbija mora da promeni selektora jer na Mundijalu u Kataru je Stojković osvojio samo bod, a sada samo dva. To nije dovoljno za ovakva takmičenja – kaže Rodić.

Posebno se osvrnuo na meč sa Engleskom.

Milan Rodic (FOTO: Starsport)

– Od dobrih stvari, izdvojio bih utakmicu sa Engleskom. Iako su svi mislili da će Engleska biti na višem nivou. Ali, očigledno je da su njihovi igrači došli umorni. Mnogi od njih su se borili za trofeje u jakim ligama i evropskim takmičenjima. Samo je to drugo poluvreme protiv Engleza bilo dobro za Srbiju, sve ostalo je bilo jako loše.

Rodića uskoro očekuje put u Rusiju sa Crvenom zvezdom na prijateljskom turniru na kojem još učestvuju njegov bivši klub Zenit, Soči i argentinski Taljeres.

– Igramo protiv Zenita na svaka tri meseca i osećamo se kao da je domaća utakmica. Nekada oni dođu u Srbiju, nekada mi odemo u Sankt Peterburg. Osećamo je jako lepo i prijatno u tom gradu. Zvezda će imati tri kvalitetne provere na trniru koje će nam biti od pomoći da se što bolje pripremimo za kvalifikacije za Ligu šampiona – zaključio je Rodić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter